Otkriven uzrok smrti Pičiz Geldof

0
Kako prenose strani mediji Pičiz Geldof je umrla od prekomerne doze heroina, droge koja je ubila i njenu majku Polu Jejts
Pičiz Geldof, foto: Profimedia
Pičiz Geldof, foto: Profimedia

Neposredno pre nego što je pronađena mrtva, Pičiz je na svom Twitter profilu postovala fotografiju iz detinjstva na kojoj je zajedno s majkom, a govorila je da nikada nije prebolela majčinu smrt.

Kako navodi Tajms, glavni inspektor Pol Foteringam saopštiće rezultate toksikoloških analiza danas na saslušanju o istrazi u Grejvsendu (Kent).

Kada je sedmog aprila nađena mrtva u njenoj kući u Vortam Kentu, u blizini nije bilo pribora za korišćenje droge i nije poznato ko ju je snabdevao drogom.

Suprug novinarke, TV-voditeljke i modela Tomas Koen bio je u to vreme van kuće zajedno sa njihovim 23-mesečnim sinom i zamolio je prijatelja da ode do njihove kuće pošto nije mogao da stupi u vezu sa njom. U to vreme, čuvala je njihovog jednogodišnjeg sina Fedru.

Kako se saznaje, Geldofova se predozirala 2008. godine i duže vreme je koristila droge.

Njen drug Fredi Mekkonel (18) preminuo je od prekomerne doze droge 2011. godine. Nekoliko meseci ranije u svom dnevniku je napisao: Pičiz će kasnije svratiti i prvi put ću se ufiksati. Možda ću umreti. Nadam se da neću.

U poslednjem intervjuu Pičiz Geldof je izjavila da je majčinstvo za nju bio proces izlečenja.

- Ranije nisam bila u miru sa samom sobom, to je zato što sam živela haotičnim načinom života, ali sada imam decu i mogu da popravim stvari. To je dobro na svaki način, zaista - rekla je ona.

Njen otac Bob Geldof izjavio je nakon njene smrti da je ona bila najneobuzdanija, najsmešnija, najpametnija, najduhovitija i najluđa od svih nas.

Izvor: 24 sata

makonda-tracker