Poznati koji su dugo čekali svoj "prvi put"

0
Teško je poverovati da u svetu poznatih i slavnih, koji se najčešće povezuje s drogom, zabavama, alkoholom i ne baš moralnim ponašanjem ima i onih koji su odlučili da krenu drugačijim putem. Neke poznate ličnosti su čekale do svojih dvadesetih da bi se upustil
Adrijana Lima, foto: Profimedia
Adrijana Lima, foto: Profimedia

Metju Morison

Metju kog smo zavoleli u seriji Glee izgubio je nevinost u 21. godini. Nikada mu se nije sviđala ideja shvatanja ljudskog tela kao seksualnog objekta, piše Wetpaint.

- Ne sviđa mi se to što se danas sve češće na ljude gleda kao na seksualne objekte, ali znam da sam u takvom poslu. Ponekad mislim da sam posao u seriji dobio na osnovu svog izgleda, a ne talenta i to me smeta. Tako je i sa seksualnim životom. Čekao sam da to bude neko poseban - objasnio je.

Kris Martin

Frontman poznate grupe Coldplay izgubio je nevinost s 22 godine.

- Bilo je to pitanje verskih stvari, a i imao sam problema s devojkama. U tom sam periodu bio pomalo sramežljiv - naveo je on.

Džesika Simpson

Kao i poznati pevač i ova glumica je nevinost izgubila s 22 godine. Ona je čekala do svoje prve bračne noći.

- Od svih stvari zbog kojih sam ponosna sama na sebe je i ova. Čekala sam do svoje prve bračne noći da spavam s voljenom osobom - rekla je Džesika.


Adrijana Lima

Poznata manekenka takođe je čekala svoju prvu bračnu noć da podeli najveći intimni trenutak s voljenim muškarcem. Prvi put je spavala sa suprugom Markom Jarićem na Dan zaljubljenih 2009. godine.

Bijonse

Velika svetska pevačka zvezda prvi put je spavala s dečkom u svojoj 21. godini.

- Imala sam jednu ljubav kada sam imala 13 godina, jednu sa 17, ali to jednostavno nije bilo to. Od tada sam imala samo jednu ljubav, Džej Zija i po toj je logici on bio moj prvi - rekla je slavna Bijonse, koja je u vezi sa poznatim reperom od 2002. godine.

Bruk Šilds

Ona je svoj prvi put čekala sve do 22 godine, ali sada žali zbog toga.

- Mislim da sam zbog tog čekanja bila pod prevelikim pritiskom. Želela bih da sam to obavila ranije i rešila se stresa. Mislim da bih se bolje povezala sama sa sobom i riješila se nekih svojih kompleksa - objasnila je Bruk.

 

 

 

Izvor: Cdm.me

 

 

 

makonda-tracker