Verenica Džordža Klunija pokazala dijamantski prsten

0
Fotografi su ugrabili priliku i verenički prsten snimili dok je Amal nežno obgrlila slavnog glumca oko vrata tokom rođendanske večere supruga Sindi Kraford
People magazine
People magazine

Na privatnoj večeri, 27. aprila, pedesetdvogodišnji zavodnik Džordž Kluni i njegova tridesetšestogodišnja verenica Amal Alamudin, nisu skrivali koliko uživaju u zajedničkom društvu, a britanska pravnica tom prilikom je pokazala i svoj verenički prsten.

Ekskluzivne fotografije para, koji je u nedelju večerao u društvu bliskih prijatelja Sindi Kraford i njenog supruga Rande Gerbera, u svom najnovijem izdanju objavio je časopis People.

Fotografi su ugrabili priliku i verenički prsten snimili dok je Amal nežno obgrlila Džordža oko vrata. U dizajnu i izradi dijamantskog prstena pomogao je Kluni koji se, kako piše People, odlučio za tradicionalnu prosidbu - kleknuo je pred svoju izabranicu i pitao je da li bi pristala da bude njegova supruga.

Glumac je u martu boravio u Dubaiju gde je upoznao porodicu svoje buduće supruge. S njenom braćom i sestrama uživao je na jahti.

- Srećni su jer je sa Džordžom vrlo lako sprijateljiti se. Odmah su se s njim osećali prijatno - otkrio je bliski rođak Klunijeve verenice. 

Paru je na veridbi javno čestitala i advokatska kompanija za koju Amal radi.

makonda-tracker