Princ Hari ponovo slobodan: Kresida je bila prezahtevna!

0
Nakon skoro dve godine veze, princ Hari poverio se prijateljima da veza sa njegovom devojkom Kersidom ne funkcioniše, a prema navodima američkih medija, par je raskinuo
Kresida i Hari, foto: Profimedia
Kresida i Hari, foto: Profimedia

Nakon dvogodišnje veze i brojnih spekulacija da ne funkcionišu baš najbolje, čini se da su dvadesetdevetogodišnji princ Hari i njegova pet godina mlađa devojka Kresida rešili da stave tačku na njihovu romansu.

Naime, nakon što je izvor blizak Hariju otkrio da njihova veza ne funkcioniše, magazin People objavio je da je par raskinuo.

- Hari je zaključio da je Kresida previše zahtevna. To jednostavno nije išlo -
rekao je izvor blizak princu.

Hari i Kresida upoznali su se preko prijateljice i princeze Eugenie. Trudili su se da vezu drže dalje od očiju javnosti, ali uprkos tome, često su bili tema medija.

Spekulisalo se da kraljevska porodica ne želi da je primi u svoje krugove, a Kresidi je navodno smetao tak pritisak, zbog čega nije bila sigurna da želi da se uda za princa.

- Svesna sam da će mu baka naći drugu devojku ako se ne oženi do tridesete, ali bojim se da se i ovako ne uklapam u kraljevsku porodicu - izjavila je ranije Kresida.

makonda-tracker