Ceca Ražnatović: Još uvek nisam svekrva

0
Folk zvezda rešila je da se ne oglašava povodom pisanja medija o životu njene dece, ali je otrkila da još uvek nije postala svekrva
Ceca Ražnatović, foto: Screenshot
Ceca Ražnatović, foto: Screenshot

Svetlana Ceca Ražnatović zbog prehlade već nekoliko dana boravi u kući zbog čega je još uvek na čekanju duet sa kolegom Acom Lukasom, a ekipi emisije Ekskluziv još jednom je potvrdila da će, kao i do sada, ćutati kada su u piranju pisanja medija o životu njene dece.

- Ćutanje je zlato. Ne mogu da branim svoju decu. Ona moraju sama da lupe glavom o zid i tek onda će shvatiti - objasnila je popularna pevačica svoj odnos sa Veljkom i Anastasijom ekipi Ekskluziva, ali ipak ukratko prokomentarisala pisanja medija da su se Veljko i njegova devojka Maša venčali, i odgovorila na pitanje da li je postala svekrva.

- Nisam još uvek, ali mnoge stvari o mojoj porodici saznajem iz novina - navela je Ceca i kroz osmeh dodala da joj je život baš turbulentan.

- Oni su već svoji ljudi, znaju da budu inatdžije, da razbijaju glavu. Kad im ja govorim Ovo nemoj da radiš, ovo ovako uradi..., kažu mi da smaram i samo prevrnu očima - kaže kroz osmeh Ceca i dodaje da je Veljko bio preneražen zbog naslova iz novina nakon incidenta koji se dogodio ispred njihove kuće, a u koji je navodno on bio umešan.

- Iako moja deca žive kroz moju popularnost i sve što ide uz to, ipak se iznenade. Iako njemu to nije novo, on se čudi, a ja kažem Dobrodošao u klub - dodaje folk diva.

makonda-tracker