Brat Novaka Đokovića: Ponosan sam zato što je novi član porodice Đoković na putu

1
Đorđe Đoković, devetnaestogodišnji brat našeg tenisera, podelio je radost što će uskoro postati stric ali i što će porodica Đoković biti jača za još jednog člana
Novak, Marko i Đorđe Đokovića, foto: Facebook
Novak, Marko i Đorđe Đokovića, foto: Facebook

Mlađi Đoković otkrio je u razgovoru za Blic koliko se svi raduju što će Novak i Jelena postati roditelji i priznaje da je i sam za novost saznao tek pre nekoliko dana.

- Nisam ni ja znao da je Jelena trudna. Novak me je pozvao pre nekoliko dana i saopštio mi tu vest. Naravno, presrećan sam! Ponosan sam zato što je novi član porodice Đoković na putu - kaže Đorđe za Blic.

On dodaje da Nole i Jelena još nisu počeli da smišljaju ime za bebu.

- Ne opterećuju se imenima. Još uvek se navikavaju na činjenicu da će postati roditelji i ništa drugo im nije važno osim da sve protekne u najboljem redu. Mogu vam reći da bismo svi u porodici mnogo voleli da Jeca rodi devojčicu. Našoj porodici fali žensko dete - rekao je uz osmeh Novakov brat.

Đorđe takođe ne krije iskrene emocije i priča kako jedva čeka da Novak i Jelena zvanično formiraju porodicu.

- Ne postoji niko srećniji od mene trenutno. Radujem se njihovom venčanju, Jelena je divna devojka i želim im sve najlepše - kaže Đorđe.

Novak je pre nekoliko dana putem društvenih mreža obavestio javnost o divnoj novosti, a osim fanova, i članovi njihovih porodica su tek tada saznali za radosnu vest iako je buduća mama već u četvrtom mesecu trudnoće.

makonda-tracker