Nemeš i Marija napustili Ples sa zvezdama: Nedostajaće nam druženje

0
Uspešno se završilo još jedno plesno veče, kada je 11 parova pokazalo svoje plesne veštine, a prvi put pljuštale su i desetke. Ipak, dva para morala su u duel, tako da je takmičenje završeno za Nikolu Nemeševića i njegovu partnerku.
Foto: RTV Prva
Foto: RTV Prva

U večerašnjoj emisiji popularnog šoua Ples sa zvezdama u duelu su se našli Nigor i Nemeš sa svojim partnerkama, a takmičenje je završeno za Nikolu Nemeševića Nemeša i njegovu partnerku Mariju.

- Žao mi je što smo ispali jer smo se trudili ove nedelje više nego ikad. Vežbali smo po deset sati dnevno ali šta je tu je. Bilo bi mi žao bilo ko da je ispao. Više mi je žao zbog Marije što se rasplakala, ona je baš uložila mnogo napora i rekla mi je da smo bili odlični i da ne može da veruje da smo se našli u duelu, a kamoli da smo ispali - rekao je Nemeš za Prva.rs.

Marija je dodala da svaki put kada se završi emisija u nedelju želi da ispadne jer je mnogo naporno, ali uvek se predomisli jer voli ples. Svi su se sprijatelji i nedostajaće joj to druženje.

Nemeš se nadovezao na svoju partnerku Mariju i dodao da će i njemu druženje najviše nedostajati, ali da će dolaziti da bodri svoje drugare.

Nemeš u dogovoru sa Marijom svoju nagradu od 1.000 evra poklanja Mladenu i Kristijanu Tomiću kojima je novac potreban za lečenje.

ples uz narodnjake
makonda-tracker