Kris Martin: Ja sam kriv za razvod sa Gvinet

0
Bivši muž Gvinet Paltrou, prvi put je progovorio o svojim ličnim problemima, koji su doveli do razvoda sa poznatom glumicom
Kris Martin, Gvinet Paltrou, foto: Profimedia
Kris Martin, Gvinet Paltrou, foto: Profimedia

U intervjuu za BBC1 Radio, frontmen grupe Coldplay otvorio je dušu pričajući o teškim stvarima kroz koje je prinuđen da trenutno prolazi. Jedna od njih je svakako rastanak od glumice Gvinet Paltrou, sa kojom je bio u braku deset godina.

- Pre dve godine bio sam u haotičnom stanju, jer nisam mogao da uživam u onim stvarima u kojima smo mi dobri. Nisam mogao da se prepustim, jer sam bio previše opterećem svojim problemima. Ne mogu da krivim nikoga drugog, već moram da se menjam - rekao je Kris u intervjuu, a prenosi Daily Mail.

- Ne mogu da kažem da sam doživeo nervni slom, ovo je više bilo shvatanje činjenice da želim da odrastem. Ako ne možete da se otvorite, ne možete uživate u onome što bi trebalo da vas ispunjava. Tako da, možete biti sa nekim ko je predivan, ali zbog vaših ličnih probelma, vi u toj vezi nećete uživati na pravi način - iskreno priča Kris i dodaje kako je došlo vreme za promenu.

- Ja sam u određenom trenutku svog života bio veoma ranjin i to je izazvalo mnogo problema. Ono što je za mene otkrovenje jeste da sam shvatio da ne želim da idem kroz život uplašen od ljubavi, odbijanja ili neuspeha - zaključio je Kris.

makonda-tracker