Nikola Simić: Bolje mi je, uskoro se vraćam glumi!

0
Poznati glumac, koji je nedavno operisan, nestrpljivo očekuje taj dan kada će ponovo stupiti na pozorišnu scenu
Nikola Simić, foto: Vladimir Šporčić
Nikola Simić, foto: Vladimir Šporčić

Zbog zdravstvenih problema Nikole Simića prekinuto je izvođenje mjuzikla Producenti, u kome legenda domaće kinematografije i pozorišta tumači jednu od glavnih uloga, kao i predstave Buba u uhu u kojoj on igra više od 40 godina. Tri meseca kasnije glumac kaže da je siguran u totalni oporavak i najavljuje povratak glumi. 

 - Osećam se bolje! Uskoro ću se vratiti glumi i svojim predstavama - rekao je Simić za Blic

I Branka Petrić se veoma raduje Nikolinom povratku. 

- Imam veru u našeg Nikolu i u njegovu fantastičnu energiju, želju i sigurnost za povratak na scenu. Nije bitno kada će se vratiti, samo neka se vrati, a mi ga čekamo da ponovo zaigramo. Kad god se čujemo, a to je često, on je pun optimizma i veoma duhovit, pa mi tako odaje utisak da mu je mnogo bolje - rekla je Branka. 

Nikolina bolest zatekla je njegove kolege koji su s njim igrali u predstavama. Vlasta Velisavljević kaže da jedva čeka dan kada će ponovo zaigrati sa starim prijateljem i kolegom i otkriva da sa Nikolinom često zbija šale na račun njihovih godina i bolesti. 

- Poznat sam po tome da sam veliki šaljivdžija, pa se tako sa Nikolom šalim na račun naših staračkih bolesti i bolničkih dana koje sam i sam proživeo nedavno. Mnogo godina igrali smo zajedno i družili se, ali Nikola i ja smo potrošni materijal. Za ove mlade glumce nije problem, ali nisam siguran kako ćemo mi da igramo i dokle će to trajati... Ipak, verujem samo da ćemo uskoro ponovo da glumimo zajedno, drago mi je što je Nikola rekao da se vraća pozorištu. Jedva čekam da u potpunosti prevaziđe sve zdravstvene probleme i da nam se pridruži - rekao je legendarni glumac, koji je na sceni više od 70 godina, a nedavno je dobio nagradu za životno delo na pozorišnom festivalu Nušićevi dani u Smederevu.

Izvor: Blic

makonda-tracker