Treća sreća: Kim planira čak tri proslave venčanja sa Kanijeom

0
Kako će joj poznati reper biti treći suprug i red je da imaju tri proslave venčanja. Navodno će par dve proslave imati u Francuskoj, a jednu u Južnoj Kaliforniji
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: Profimedia
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: Profimedia

Iako verovatno nikome nije čudno što Kim Kardašijan planira tri venčanja sa Kanjeom, razlog za to ipak ne treba tražiti samo u njenoj taštini, već ima i praktičnu svrhu.

Par je od samog početka planirao venčanje u Francuskoj, ali su saznali da bi mogli da imaju problema sa papirima u Americi, ako se samo tamo venčaju, pa su odlučili da se dva puta venčaju u Francuskoj i jednom u Južnoj Kaliforniji.

- Amerika svojim državljanima obično priznaje venčane papire iz Francuske, ali birkoratija vezana uz celu proceduru ponekada zna da bude prava noćna mora. Tako će se par, da bi osigurao kako je sve legalno, prvo venčati u Južnoj Kaliforniji – rekao je izvor blizak paru.

Takođe, Kim i Kanije nedavno su saznali da bi mogli imati problema sa samim venčanjem u Francuskoj. Naime, tamošnji zakoni nalažu da barem jedan partner minimalno živi četrdeset dana u Francuskoj uoči same svadbe, a iako reper ima stan u Parizu, on tamo provodi jako malo vremena.

Glavno venčanje navodno će biti u dvorcu Louveciennes, napravljenom u stilu gradnje iz vremena Luisa XIV.

Par koji ima desetomesečnu ćerkicu Nort, trebalo bi da se venča 24. maja.

makonda-tracker