Brižit Bardo: Postala prabaka

0
Francuska štampa objavila je da je čuvena francuska glumica Brižit Bardo, koja ove godine puni 80 godina, nedavno postala prabaka.
Brižit Bardo, foto: Profimedia
Brižit Bardo, foto: Profimedia

Francuska glumica, manekenka, pevačica i aktivistkinja za prava životinja Brižit Bardo, koja je svetskom filmskom scenom vladala pedesetih i šezdesetih godina, dobila je praunuče.

Međutim, ona nije u dobrim odnosima sa sinom jedincem Nikolom. Nikada nije krila da nije želela da postane majka i da je za to zaslužan njen tadašnji suprug i Nikolin otac, glumac Žak Šarnije.

Nikola Šarnije godinama živi u Norveškoj i ima dve ćerke Ana-Kamilu i Tea-Žozefinu, koje su samo jednom videle svoju poznatu baku.

- Nikada nisam bila dobra baka. Moje unuke žive u Norveškoj sa ocem. Ne znaju francuski i nemamo prilike da se viđamo. Znate da uvek kažem ono što mislim, i mislim ono što kažem. Nisam nikad verovala u krvno srodstvo - rekla je Brižit Bardo.

- Nikola je nedavno telefonom zvao majku i saopštio joj da je postala prababa - rekao je glumičin agent Iv Bigo, ali nije precizirao koja je od dve unuke rodila dete, niti pol bebe.

Slavna Brižit je na vrhuncu svoje slave sarađivala sa čuvenim rediteljima a njeni najpoznatiji filmovi su Parižanka (1957), I Bog stvori ženu (1956), Don Žuan je bio žena (1974) reditelja Rožea Vadima, Privatni život (1962) i Viva Marija! (1965) Luja Mala i Prezir (1963) Žan-Lika Godara.

Početkom sedamdesetih godina, povukla se iz filmske industrije i odlučila da se posveti borbi za prava životinja.

 

makonda-tracker