Bijonse i Džej Zi kupili kuću u Londonu vrednu 5,5 miliona funti

0
Najpoznatiji par muzičkog sveta kupio je skupocenu nekretninu u britanskoj prestonici
Džej Zi i Bijonse, foto: Profimedia
Džej Zi i Bijonse, foto: Profimedia

Kako prenosi MTV, slavni par kupio je luksuznu kuću u zapadnom Londonu vrednu čak 5,5 miliona funti, ali još uvek se ne zna da li će se preseliti za stalno, ili će u kući boraviti samo povremeno.
 
- Na dosadašnjim putovanjima, odsedali su u hotelima s pet zvezdica, a jednom su iznajmili vilu. Iako im novac nije problem, nekako više ima smisla da imaju stalnu bazu - izjavio je izvor blizak paru.
 
Britanski časopisi javljaju kako se u blizini kuće porodice Karter nalaze odlične škole u koje bi se malena Blue Ajvi mogla upisati, ukoliko bi par odlučio da se nastani u britanskoj prestonici.

Inače, tokom nedavnog boravka u Londonu gde je održavala koncerte u okviru svoje svetske turneje, Bijonse se susrela sa lavinom negativnih komentara na račun svog komšijskog ponašanja.

Naime, komšije koje su živele u blizini njene iznajmljene vile žalili su se na buku koju pravi po povratku sa koncerta, navodeći da nema nimalo obzira, te da nije jedina zvezda u kvartu, ali je svakako najglasnija i najnesnosnija, zbog čega jedva čekaju da ode.

A da li će njene nove komšije biti zadovoljne ponašanjem muzičke dive, ostaje da vidimo.

makonda-tracker