Sergej Ćetković: Komšije se prvo prekrste, pa me tek onda pozdrave

0
U emisiji Imelk Jutro uz Žarka Stepanova prvu jutarnju kafu pićete sa ovogodišnjim predstavnikom Crne Gore na Eurosongu, Sergejem Ćetkovićem.

Prisećajući se mladih dana, Sergej kaže da je, iako je visinom bio predodređen za karijeru košarkaša, pod koševima boravio samo rekreativno jer je ljubav prema muzici oduvek bila jača.

- Imao sam veoma interesantno detinjstvo i rado bih se i sada vratio u taj period života, taj mir i tu bezbrižnost. Bio sam pun mašte i snage i imao svo vreme ovog sveta i, priznajem, do sedme godine sam bio pravi đavolak. Bio sam jako nestašan a o tome najbolje svedoče ožiljci na mom telu. Onda sam se izduvao i to me je prošlo ali moj komšiluk bi se i dalje, kad prođem pored njih i lepo se javim sa dobar dan, prvo prekrstio pa mi tek onda uzvraćao pozdrav. Detinjstvo sam proveo u Podgorici a danas tamo idem barem dva puta mesečno da vidim roditelje, prijatelje, kumove - priča Sergej.



Govoreći o pesmi Moj svijet kojom će se predstaviti u Kopenhagenu, popularni pevač priznaje da ipak ne postoji ta karijera, taj Eurosong ili bilo šta drugo, što bi mogli da zamene porodicu.

- Porodica je za mene svetinja i uvek kažem da su mi oni broj jedan. Ako nemaš njihovu podršku, ako sa njima ne deliš sve dobro i loše i sve uspehe i neuspehe, onda čemu sve to.

makonda-tracker