Novi šokantni dokazi o misterioznoj smrti Natali Vud

0
Holivudska glumica Natali Vud umrla je pre više od 30 godina nakon nesreće na jahti, ali policija je sada došla do novih dokaza koji bi mogli da reše misteriju
Natali Vud, foto: Profimedia
Natali Vud, foto: Profimedia

Iako je preminula pre više od 30 godina, smrt filmske dive Natali Vud u Holivudu nikada neće biti prežaljena. A šta se tačno dogodilo kobnog dana na jahti nakon kog više nikada nije viđena, još uvek nije otkriveno.

Portal RadarOnline prenosi nove, šokantne detalje o njenoj smrti do kojih je policija sada došla.

- Policijski istražitelji još jednom su pregledali sve dokaze oko smrti Natali Vud. Novi rezultati autopsije pokazali su određenu količinu urina u bešici što je dovelo do zaključka da je bila u nesvesti kada je već dospela u vodu - prenose američki mediji.
 
Policija je navodno u novu teoriju o smrti uplela i njenog supruga Roberta Vagnera za kog se sumnja da je svoju tada četrdesettrogodišnju suprugu u nesvesti bacio s jahte. Američki mediji su se još jednom raspisali o šokantnim novim detaljima, ali još uvek nema zvaničnih dokaza o svemu.
 
Ono što je javnosi poznato jeste da je Natali Vud umrla 29. novembra 1981. od posledica utapanja. Po toksikološkom nalazu, u trenutku smrti bila je u alkoholizisanom stanju. Preminula je u 43. godini, a svoju karijeru je počela još kao devojčica kad je sa 9 godina glumila u filmu Čudo u 34. ulici.

Osim toga, proslavila se i filmovima Buntovnik bez razloga, kao i Priča sa zapadne strane. Bila je nominovana i za Oskara, ali poznatu statuu nikad nije osvojila.

makonda-tracker