Katarina Šišmanović o Plesu sa zvezdama: Daleko od toga da sam bila najlošija

1
Voditeljka Katarina Šišmanović za Mondo priča o učešću u šou Ples sa zvezdama kao i o tome da li planira da nastavi da pleše.
Katarina Šišmanović, promo foto
Katarina Šišmanović, promo foto

Nakon Saše Vidića i Tamare Paunović, Katarina predstavlja treću takmičarku koja je napustila takmičenje Ples sa zvezdama.

- Znala sam da sam loše odigrala, ali nisam do poslednjeg trenutka bila sigurna da ću ići u duel. Bilo je još takmičara na korak od duela - rekla je za Mondo Katarina.

Iako je znala da nešto nije u redu, postojala je nada da će proći dalje.

- Još tada sam znala da ne igram dobro. Probe su bile odlične, ali taj ples jednostavno nije valjao. Gledala sam snimak emisije i nisam bila zadovoljna, ali daleko od toga da sam bila najlošija - rekla je voditeljka.

Pored ličnog iskustva, voditeljka je prokomentarisala i Aleksandra Josipovića, člana žirija koji nije pokupio simpatije publike.

- Njegova uloga je takva, on misli da je to duhovito. Nikola kada mi kaže da nešto nisam odigrala dobro ja to ne mogu da smatram za uvredu, ali ako vas neko poredi sa stvarima, to nije lepo. Poštovanje mora da postoji - zaključuje ona.

Za kraj Katarina je otkrila za Mondo da li planira da nastavi sa plesom.

- Nisam sigurna, imam mnogo obaveza, mada mi je drago što sam naučila šta je ples. Mislila sam da je to lako, a shvatila sam da nije. Možda ću nastaviti, za svoju dušu - kaže Šišmanovićeva.

makonda-tracker