Ćerka Pola Vokera o očevoj smrti: Imala sam najboljeg oca na svetu

0
Ćerka glumca Pola Vokera je na društvenoj mreži Fejsbuk prvi put govorila o očevoj smrti.
Pol Voker i Medou, foto: Profimedia
Pol Voker i Medou, foto: Profimedia

Iako su se do sada često pojavljivale lažne stranice Medou Voker (15), ona je konačno otvorila svoj zvanični službeni profil.

-Nedostaju mi tvoji zagrljaji. Bio si najbolji tata, srešćemo se opet- napisala je u pismu Medou, ćerka glumca Pola Vokera, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Medou koja sada živi sa očevom majkom objavila je na Fejsbuku fotografije sa ocem a napisala je i dirljivo pismo koje govori da teško podnosi očevu smrt.

- Tata, zaista mi nedostaješ. Kako dani prolaze, budim se sve tužnija. Mnogo te volim tata i teško mi je otkad te nema - napisala je.

Da se njegovi najmilije teško mire sa njegovom smrću pokazuje i nedavno objavljena vest da je glumčeva dugogodišnja devojka Džesmin Gosnel bila primorana da pristupi terapiji kako bi prihvatila da Pola više nema.

Pol Voker poginuo je u saobraćajnoj nesreći prošlog novembra, a u sedmom nastavku filma Paklene ulice Pola su zamenila njegova braća Kaleb i Kodi. Glumac je navodno pre smrti snimio sve akcione scene, a njegova braća služe kao dvojnici.

 

makonda-tracker