Obožava svekrvu: Kejt Midlton želi da bude poput pokojne Dajane

0
Vojvotkinja obilazi dečije bolnice kao što je to radila Dajana, stalno se oblači poput nje, a i decu planira da vaspita u istom duhu kao što je to činila pokokna princeza.
Kejt Midlton; foto: Profimedia
Kejt Midlton; foto: Profimedia

Čim je ozvaničila vezu sa princom Vilijamom (31), Kejt Midlton znala je da će morati da promeni ponašanje, navike i modni stil.

Učila je kako treba da se ponaša na dvoru, prestala je sa veslanjem, a sve je ređe nosila pantalone i prekratke haljinice koje je kao tinejdžerica obožavala. S vremenom je izgradila stil prefinjene i elegantne vojvotkinje, buduće kraljice Engleske. Za sve što je radila, od humanitarnog rada pa do odabira odeće i odgoja sina, Kejt je inspiraciju našla u pokojnoj princezi Dajani, Vilijamovoj majci. Britanski mediji pažljivo prate njene modne odabire koji su često gotovo identični odevnim kombinacijama koje je pre 17 i više godina nosila princeza od Velsa.



- Bez obzira na šta ko misli o pokojnoj princezi Dajani, sinovi su njen najveći uspeh. Naučila ih je da misle glavom i da se izbore za normalne živote. Sve će to Kejt pokušati da oponaša. Odgajaće Džordža kako je Dajana odgajala Vilijama i Harija - kaže izvor s kraljevskog dvora.

makonda-tracker