Bijonse i Džej Zi ne dolaze na venčanje, ali će pokloniti jahtu mladencima

0
Možda su najbolji prijatelji, ali Džej Zi je prema pisanjima stranih medija odbio poziv Kanijea na venčanje zbog prevelike medijske pompe.

Najmoćniji par u svetu muzike Bijonse i Džej Zi verovatno se neće pojaviti na venčanju prijatelja Kanijea Vesta i rijaliti zvezde Kim Kardašian. Strani mediji pišu kako žele da izbegnu previše medijske pažnje, i ne žele da budu deo rijaliti Šou programa Keeping Up With Kardashians koji će snimiti ceo događaj u Francuskoj.

- Džej bi bio tamo pod uslovom da se venčanje ne pretvori u javni događaj - rekao je izvor za The Sun. Ipak, iako će izbeći venčanje Bijonse i Džej Zi iznajmiće mladencima jahtu u vrednosti od 170.000 dolara, kako bi mladenci uživali u medenom mesecu.

Džej i Kanije su porodični prijatelji godinama, zajedno su snimili nekoliko spotova i bili su na zajedničkoj turneji. Iako se šire tračevi da se Kim i Bijonse ne podnose, njih dve viđene su kako ljubazno pričaju na koncertima a zapažene su i u klinici za negu lica gde su razmenile nekoliko saveta za lepotu.

makonda-tracker