Oproštaj od Pičiz Geldof u crkvi koja za porodicu ima simbolično značenje

0
Na sahranu prerano preminule Pičiz došli su mnogobrojni prijatelji, članovi porodice i mnoge slavne ličnosti
Pičiz Geldof, foto: Profimedia
Pičiz Geldof, foto: Profimedia

Na današnji dan poslednje zbogom upućeno je ćerki Boba Geldofa, Pičiz u crkvi koja ima posebno značenje za celu porodicu Geldof. U istoj crkvi održala se sahrana njene majke, Pauli Jejts, tamo su se njeni roditelji venčali, a upravo radi toga i ona je sama odlučila da kaže sudbonosno da na istom mestu. 

- Crkva čuva gorko-slatke uspomene za celu porodicu. Tu su slavili svoja najsrećnija vremena i oplakivali svoje najtužnije događaje - rekao je izvor za magazin The Sun.

Kada je govorila o danu venčanja sa svojim suprugom, Tomom Kohenom, 2012. godine, Pičiz je rekla kako je sve vreme osećala prisutnostv svoje majke.

- Uvek sam, osećala kao da je tu sa mnom, a posebno na taj dan. Moja mama je volela porodična slavlja i obožavala bi Toma i činjnicu da smo ovde odlučili da se venčamo. Znam da me gleda odozgo i da je presrećna zbog mene - rekla je Pičiz.

Kovčeg u kojem je Pičiz bila sahranjena nebesko je plave boje sa naslskikanim oblacima i cvećem i slike njene porodice.

Na sahranu su pored najbližih došle i mnoge slavne ličnosti, a među prvima ko je došao u crkvu St.Meri Magdalena i St. Lorenc bila je muzička i televizijska zvezda Džols Holand. Potom su pristigle i Sara Ferguson i maneknka Kejt Mos.

Pičez je iza sebe ostavila supruga, muzičara, Tomasa Koena i dvojicu sinčića, Astela i Fadera.

makonda-tracker