Džulija Roberts prvi put progovorila o samoubistvu svoje polusestre

0
Poznata glumica suočila se sa samoubistvom svoje polusestre kao i optužbama da je ona bila ta koja ju je gurnula u smrt
Džulija Roberts, foto: Profimedia
Džulija Roberts, foto: Profimedia

Holivudska diva Džulija Roberts, prvi put je progovorila o tragičnoj smrti svoje polusestre, Nensi Mots.

- To mi je slomilo srce. Ne želite da se loše dogodi ikome, ali toliko je tragičnih, bolnih i neobjašnjivih stvari na ovom svetu. u osvim situacijama očaja i besmisla, moramo da pronađemo načina da to kao porodica prebrodimo. Teško je uopšte da se sroči smislena rečenica o tome nekom ko nije deo porodice - rekla je glumica kroz suze za Wall Streen Journal.

Početkom marta, Džulija je rekla kako ne može da procesuira, niti da razgovara o smrti svoje polusestre, koja je u februaru počinila somobustvo u svojoj tridesetsedmoj godini, ostavivši za sobom oproštajno pismo u kojem je optužila Džuliju Roberts da ju je svojim ignorisanjem i izolovanjem od porodice, oterala u smrti.

- To je definitivno bilo samoubistvo. Ostavila je iza sebe pismo na pet stranica! Tri pune stranice bile su o tome kako ju je sestra Džulija toliko izbezubila da je morala da se ubije. Porodica ju je ignorisala poslednjih pola godine i zbog toga je pala u depresiju - ispričao je tada za DailyMail prijatelj verenika pokojne Nensi.

Džulija tada nije želela da daje izjave o prirodi odnosa sa svojom sestrom, a zbog svih optužbi, nije smogla snage da se pojavi na sestrinoj sahrani. Tada je novinarima rekla da joj je teško da opiše kako se oseća.

- Prošlo je tek dvadesetak dana. Ne postoje reči kojima bih moglad a opišem ono što smo ja i moja porodica prošli u tih poslednjih dvadeset dana. Ponekad sati idu sporo, gotovo se vreme zaustavi - rekla je tada Džulija odbijajući dalje da razgovara o tome.

makonda-tracker