Najveći holivudski seks skandali

0
Zbog ovih prevara prekidali su se brakovi, raskidale veze, tekle suze i pucala prijateljstva među poznatima u Holivudu.
Bred Pit i Anđelina Džoli, foto: Profimedia
Bred Pit i Anđelina Džoli, foto: Profimedia

1. Kristen Stjuart i Robert Patinson

Mlada Kristen šokirala je svet kada se saznalo za njenu prevaru. Zvezda Sumraka našla se u centru medijske pažnje nakon afere sa rediteljem filma Snežana i lovac Rupertom Sandersom, koja se desila u vreme kada se zabavljala sa holivudskim zavodnikom Robertom Patinsonom. Iako joj je on posle nekog vremena oprostio prevaru, njihova veza nikada se nije uspela da se vrati na staro, nakon čega su prekinuli svaki kontakt.


 
2. Arnold Švarceneger i Marija Šriver
 

Poznati glumac je nakon 25 godina okončao svoj brak s Marijom Šriver priznanjem da ima sina, kog je dobio sa njihovom kućnom pomoćnicom pre 10 godina. Nakon burnih veza, razvoda dugogodišnjeg braka i afera, bivši kalifornijski guverner nedavno je javnosti predstavio i novu devojku, Heder Miligan, sa kojom je u vezi godinu dana.


 
3. Bred Pit i Dženifer Aniston
 
Slavni Bred prevario je svoju tadašnju ženu Dženifer Aniston sa Anđelinom Džoli, a sve dok se nije razveo od Dženifer tvrdio je da sa Anđelinom nije imao ništa. Sada sa njom i njihovo šestoro dece živi u srećnoj zajednici.


 

4. Ešton Kučer i Demi Mur

U septembru 2011. godine mlada Sara Lil je provela noć sa Eštonom u hotelskoj sobi u San Dijegu i upravo je to bio razlog raspada braka s Demi Mur. Ljubavnici su se upoznali kad je dvadesettrogodišnja Sara bila s prijateljicama u izlasku. Ipak, glumcu se to sada čini kao daleka prošlost, budući da trenutno uživa u iščekivanju deteta sa koleginicom Milom Kunis.

5. Džad Lou i Sijena Miler

Sijena Miler i Džad Lou verili su se 2004. godine, ali je njihova sreća bila kratkog veka. Sedam meseci nakon veridbe, glumac je Sijeni uputio javno izvinjenje zbog afere koju je imao sa dadiljom svoje dece iz prvog braka, Sedi Frost.


 

6. Mel Gibson i Robin Mur
 
Glumačko-emotivni par Mel Gibson i Robin Mur rastali su se 2006. godine, nakon 26 godina braka. Razlog su bile objavljene fotografije na kojim je bio Gibson s Oksanom Grigorijevom. Samo šest nedelja nakon što su poptisali papire za razvod, Grigorijeva je objavila da je trudna.

 

 

 

(Izvor: 24sata.info)

makonda-tracker