Ovako se Gvinet Paltrou nosi sa razvodom

0
Otkako se razvela od svog supruga, poznata glumica je istrajna u svojoj nameri da pokaže javnosti kako ne namerava da sedi kući i da plače nad sudbinom propalog braka
Gvinet Paltrou, foto: Instagram
Gvinet Paltrou, foto: Instagram

Jasno je da glumica Gvinet Paltrou želi da pokaže kako je razvod od Krisa Martina nije slomio, već da se i dalje provodi, šta više, bolje nego ranije.
Gvinet je tako okupila poznate prijateljice, pevačicu Gven Stefani, glumicu Naomi Vats, voditeljku Čelsi Handler, Nikol Riči, dizajnerku Stelu Mekartni i rediteljku Sem Tejlor Vud i uživala u njihovom društvu u popularnom veganskom restaranu u Holivodu, a potom objavila na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju.

Nedavno su izvori bliski glumici otkrila kako Gvinet planira i da napravi zabavu povodom razvoda.

- Priprema veliku žurku na kojoj će pozvati samo najbliže prijateljice. Obećala im je da će to biti pravo devojčako veče - sa golim konobarima, koktelima i da će plesati celu noć. Moguće je da čak na tri dana odu u Las Ventanas al paradiso resort u Meksiku - rekao je nedavno izvor za britanski Heat.

Gvinet i njen suprug, pevač Kris Martin, okončali su svoj brak nakon deset godine, a zajedno imaju dvoje dece, ćerkicu Epl i sina Mosesa

makonda-tracker