Miranda Ker: Zavirite u moj uskršnji video

0
Jedna od najtraženijih manekenki na svetu, na Uskrs proslavlja svoj tridesetprvi rođendan, a sa svojim fanovima je podelila deo uskršnje atmosfere sa snimanja magazina Love
Miranda Ker, foto: Instagram
Miranda Ker, foto: Instagram

Miranda Ker je na svom Instagram profilu sa svojim obožavaocima podelila deo atmosfere sa snimanja za magazin Love, u kojem pozira okružena korpicama napunjenim uskršnjim jajima.

Prelepa manekenka je za potrebe snimanja odenula crni bodi i još jednom pokazala atribute zbog kojih je u samom maneknskom vrhu i kojima je pokorila modni svet.

- Zavirite u moj uskršnji video - napisala je lepa Miranda.

Ovo će Mirandi, nakon niza godina, biti prvi rođendan koji će proslaviti bez svog, sada bivšeg supruga, Orlanda Bluma. Manekenka je za magatin E!News rekla kako će praznike provesti sa svojim trogodišnjim sinčićem Flinom, te da će provesti mnogo vremena kuvajući i provodeći vreme sa svojim prijateljima, koji će doputovati iz Australije kako bi praznike proslavili sa njom.

Miranda je za svoj rođendan već počela da dobila poklone, a uzbuđenje ona rado deli sa svojim obožavaocima, koji je prate na društvenim mrežama.


- Rani rođendanski poklon! Obožavam ga - napisala je u opisu fotografije.

makonda-tracker