Majli Sajrus ostaje u bolnici do daljnjeg

0
Popularna pevačica zbog jake alergijske reakcije na antibiotik hitno je premeštena u bolnicu, a čini se da su stvari ozbiljnije nego što se to u početku činilo
Majli Sajrus, foto: Profimedia
Majli Sajrus, foto: Profimedia

Majli Sajrus će morati da se oporavlja nekoliko nedelja zbog jake alergijske reakcije na antibiotike. Naime, pevačica je hospitalizovana u Kanzas Sitiju, pre nekoliko dana, a izgleda da stvari ne teku onako kako se nadala.

Majlin PR ijavio je kao je Majli dobila jak antibiotik zbog upale sinusa, ali se čini da ju je lek gotovo ubio budući da joj je grlo nateklo do te granica da je jedva mogla da govori. Ovo je bio prvi put da je pevačica uzela taj lek, te s toga nije mogla da zna da će njeno telo reagovati na taj način.

- Majli je imala upalu sinusa pre nedelju dana. Propisan joj je antibiotik na koji je imala snažnu alergijsku reakciju. Ovaj oblik ekstremne reakcije može da traje od pet do dvadesetsedam dana u ovakvim slučajevima. Ona će ostati u bolnici dok ne vidimo poboljštanje. Majli je skrhkana što će propustiti koncerte i razočarati fanove.

Pevačica se oglasila na svom Twitter profilu napisavši kako ipak neće biti puštena iz bolnice kako je planirano, što znači da neće moći da održi najavljeni koncert u St. Luisu.

- Žao mi je, neke stvari su izvan moje kontrole - razočarano je zaključila Majli.

makonda-tracker