Aleksandra Gudelj: Prvi Uskrs sa novim članom porodice

1
Voditeljka Aleksandra Gudelj predstavila je tromesečnog sina Damjana kome su se neizmerno obradovali njen stariji naslednik Milijan i suprug Veljko s kojim ovih dana priprema praznično slavlje u njihovom porodičnom domu
Aleksandra Gudelj sa sinovima, foto: Luka Šarac
Aleksandra Gudelj sa sinovima, foto: Luka Šarac

Tri meseca nakon rođenja svog drugog sina Damjana, voditeljka TV Prva Aleksandra Gudelj (29) zajedno sa suprugom Veljkom (30) i naslednikom Milijanom (3), raduje se što će u idiličnoj atmosferi i sa novim članom porodice provesti predstojeće uskršnje praznike. Tim povodom, na poseban način i u duhu sa tradicijom, ukrašava porodični dom koji je ispunjen najrazličitijim dekoracijama. Bez obzira na obaveze koje ima oko bebe i starijeg sina, voditeljka ipak stiže da sve završi i ništa joj ne pada teško. Inače, atraktivna brineta vodi računa i o sebi, pa je u skladu s tim vrlo brzo uspela da povrati svoju devojačku liniju. Ona ne krije da je za to prvenstveno zaslužna genetika, ali i kvalitetna ishrana. Komplimenti na račun izgleda i te kako joj imponuju, ali uprkos tome što je opet u formi, ne razmišlja o poslu već je bazirana isključivo na potrebe svojih najmilijih. Bajkovitu priču koju su Aleksandra i Veljko započeli pre četiri godine građanskim venčanjem na Mauricijusu, upotpunila su njihova deca. Aleksandra ističe kako reč nesuglasica gotovo da ne postoji u njihovom bračnom rečniku i da su vremenom uspeli da u potpunosti izgrade svoj odnos.

- Radujemo se predstojećim praznicima i atmosferi koju oni nose. Uskrs proslavljamo u krugu porodice, kako to običaji nalažu, a posebno se veselimo farbanju jaja. Ukrašavamo ih na najrazličitije načine, pa je trpeza uvek ispunjena raznobojnim detaljima. Naravno, tu su i lutkice zeka, pilića i koka kao neizostavan deo dekoracije. Volim da se potrudim kako bi sve izgledalo što šarenije i baš onako kako sam zamislila, a u tome porodično svi podjednako uživamo – ističe ponosna mama koju je rođenje drugog sina i te kako usrećilo.

Piše: Danilo Mašojević

Kompletan tekst pročitajte u novo, 448. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 18. aprila.

 

makonda-tracker