Nova šansa za ljubav: Pomirili se Vlada Mandić i Marija Petronijević

0
Iako su medijima u poslednje vreme kružile informacije da je bivši rukometaš Vlada Mandić u emotivnoj vezi sa pevačicom Anom Nikolić, čini se da je srpski Kazanova definitivno stavio tačku na te tračeve.
Vlada Mandić i Marija Petronijević, foto: Petar Đorđević
Vlada Mandić i Marija Petronijević, foto: Petar Đorđević

Naime, Vlada se na jednoj proslavi pojavio u društvu svoje bivše devojke, glumice Marije Petronijević i tako potvrdio da je ljubav pobedila, uprkos raskidu koji se desio pre pola godine.

- Vlada i Marija pojavili su se na proslavi vidno raspoloženi, blistajući od sreće, a svi koji su se zatekli na licu mesta primetili su da oboje zrače posebnim emocijama. Iako je Marija tokom njihovog prvobitnog zabavljanja živela kod Mandića, nakon razlaza ona se iselila iz njegovog stana, otišla u podstanare, ali i pored toga što su ljubavnu vezu prekinuli, ostali su u korektnim odnosima, što je rezultiralo sadašnjim pomirenjem - navodi izvor za list Alo.

Iako su ga mediji u poslednje vreme povezivali sa pevačicom Anom Nikolić, ali i manekenkom Dejanom Živković, čini se da se Vlada predomislio i rešio da sa lepom glumicom pruži novu šansu ljubavi.

- Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali su se dogovorili da još uvek svako živi u svom stanu kako ne bi privlačili pažnju medija - dodaje izvor, dok Mandić tvrdi da Marija i on nikada nisu ni bili u svađi.

 

Izvor: Alo

makonda-tracker