Kejt Midlton i princ Vilijam: Jedno dete sasvim nam je dovoljno

0
Iako su s nestrpljenjem iščekivali prvi korak svog naslednika, Kejt Midlton i princ Vilijam ipak su propustili da vide kako njihov naslednik uči da hoda jer su u to vreme bili na Maldivima, ali zato sada motre na svaki njegov sledeći potez
Kejt Midlton i princ Vilijam, foto: Profimedia
Kejt Midlton i princ Vilijam, foto: Profimedia

Osam meseci od rođenja princa Džordža njegovi roditelji odličili su da naprve još jedan porodični portret, četvrti po redu.

Naime, prvo su se Kejt Midlton (32) i princ Vilijam (31) fotografisali sa sinom ispred porodilišta, potom su pre tri meseca napravili zajedničku fotografiju u dvorištu svoje vile, onda i na njegovom krštenju, a sada su svi zajedno pozirali na prozoru Kensingtonske palate.

Vojvotkinja od Kembridža držala je sinčića u krilu, dok pored Vilijama sedi njihov kućni ljubimac, pas Lupo, u koga je maleni princ Džordž, kome je pas očigledno bio interesantniji od fotografa, sve vreme gledao. Inače, naslednik britanske krune pozirao je u džemperu koji je kreiran i napravljen specijalno za njega.

Iako su postali roditelji, supružnici Kejt i Vilijam ponekad žele da se osame pa su tako nedavno boravili na Maldivima, a za to vreme njihov osmomesečni sin je propuzao, ali i napravio prvi nespretni korak. Oboje su bili veoma tužni što su propustili trenutak koji su kao roditelji s nestrpljenjem iščekivali. Naime, mali Džordž kao da je odlučio da prve korake napravi baš dok su mu roditelji bili na odmoru, a za vreme njihovog odsustva Džordža su čuvali njegovi baka Kerol i deda Majkl Midlton u svom domu u Baklberiju.

- Vilijam i Kejt raduju se sledećem koraku u Džordžovom životu. Malom princu već izbija prvi zubić i ima tako slatke bucmaste obraščiće - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Inače, oni će u aprilu tri nedelje službeno boraviti u Australiji i na Novom Zelandu gde će im se pridružiti i njihova nova dadilja Marija Tereza Turion Boralo čije su ime princ Vilijam i Kejt Midlton tek nedavno otkrili. Inače, ona nije obična dadilja jer je morala da prođe obuku vrednu nekoliko hiljada dolara pre nego što su je zaposlili.

Posao čuvanja malog princa dobila je nakon što je njena prethodnica koja se brinula o princu Vilijamu otišla u penziju. Izbor za novu dadilju bio je veoma strog i mogli su da ga prođu samo oni sa besprekornim dosijeom. U poslednje vreme često se spekulisalo da je vojvotkinja u drugom stanju, a čemu pišu mnogi svetski mediji. Ipak, princ Vilijam je demantovao te navode.

- Jedno dete sasvim nam je dovoljno - rekao je on.

Kada je reč o mogućim skandalima, britanski dvor stalno je pod budnim okom medija pa su se tako tabloidi zainteresovali za priču kako Kejt Midlton i Kresida Bonas, devojka princa Harija, nisu u sjajnim odnosima.

- Kejt i Kresida nisu odmah našle zajednički jezik, već su bile prisiljene da se sprijatelje - objašnjava Marsija Mudi, spisateljica koja je nedavno objavila biografiju o princu Hariju.

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker