Lepa Brena: Žurka u čast najmlađeg sina

0
Legendarna pevačica Lepa Brena uživala je u organizaciji proslave šesnaestog rođendana svog naslednika Viktora koju je sa suprugom Slobodanom Živojinovićem upriličila u njihovom domu na Bežanijskoj kosi
Lepa Brena, foto: privatna arhiva
Lepa Brena, foto: privatna arhiva

U dom folk dive Lepe Brene (53) i nekadašnjeg tenisera Slobodana - Bobe Živojinovića (50) na Bežanijskoj kosi, radost i zvonki smeh ispunili su sve prostorije kada je 30. marta njihov najmlađi sin Viktor slavio svoj šesnaesti rođendan. Na žurki koja je tom prilikom organizovana nisu prisustvovali njihovi stariji naslednici Stefan (21) i Filip (28) koji su trenutno u Americi, ali oni su svom bratu telefonom poželeli sve najbolje. Ostatak porodice Živojinović veselio se tokom proslave koja je pripremana nekoliko dana unapred. To je bio i povod da se okupi celo Viktorovo društvo iz škole i komšiluka. Po želji slavljenika, oko torte za koju je sam osmislio dekoraciju - slika novčanice od 100 dolara gde je umesto Bendžamina Frenklina nacrtan Viktorov lik - okupili su se njegovi dragi prijatelji. Mama Brena dovela mu je bend koji inače nastupa na svim njihovim porodičnim slavljima. Pored pevača i klavijaturiste, specijalno za tu priliku angažovan je i di-džej.

- Uživala sam dok sam gledala kako se deca vesele. Bilo je onih koji znaju, ali i onih koji ne umeju da pevaju. Simpatično je koliko su u međuvremenu porasli, a zapravo su još deca koja i dalje vole torte i poklone, ali najviše kada im dođu devojke – iskrena je Lepa Brena koja je i sama zapevala na rođendanu svog najmlađeg sina. S obzirom na to da Viktorovo društvo obožava kraljicu naše folk muzike, ona je sve vreme bila s njima na partiju. Pored nje, na žurki je zapevala i Sanja Đorđević, njena koleginica i prijateljica koja je rado viđen gost u kući Živojinovića.

Inače, poznato je da je slavnoj pevačici porodična sreća na prvom mestu, a sinovi i suprug čine njeno uporište kojim odoleva svim životnim izazovima. Krajem prošle godine, Brena i Boba proslavili su dvadesetdvogodišnjicu braka i tom prilikom ona se osvrnula na način na koji Živojinovići funkcionišu.

- Kod nas u porodici uvek postoje neki ciljevi kojima stremimo. Planove uglavnom kuju naša deca i o tome otvoreno pričamo, ali Boba i ja takođe sebi zacrtavamo neke stvari na godišnjem nivou i njima težimo.

Ne možemo da funkcionišemo bez nekog okvirnog plana. Ipak, na našem podneblju ne možete mnogo da planirate unapred jer dosta toga zavisi od društveno-političkih okolnosti, ali jednostavno morate da imate neki cilj – rekla je tada pevačica.  

 

makonda-tracker