Sofija Vergara: Trudim se da zadovoljim sve partnerove potrebe u krevetu

0
Kolumbijska glumica otkrila je detalje o svom intimnom životu, te navela da se uvek trudi da zadovolji sve potrebe svog partnera
Sofija Vergara, foto: Profimedia
Sofija Vergara, foto: Profimedia

Slavna kolumbijska glumica otkrila je da je seksu agresivna i da se uvek trudi da zadovolji sve  partnerove seksualne potrebe, a da pritom istovremeno i dobro izgleda.

- Nadam se da verenik ceni moje sposobnosti u krevetu i da misli da sam tigrica u spavaćoj sobi
-  rekla je četrdesetjednogodišnja Vergara i dodala da je ponosna na svoje bujne grudi, ali joj, kako kaže, smeta što zbog njih niko ni ne primećuje da je obdarena i otpozadi.

- Poznata sam po grudima i to zna da me naljuti jer imam i savršenu zadnjicu - rekla je Sofija, koja svoj seksepil pripisuje latinoameričkim genima.

U svojoj kulturi je, kako kaže, naučila da žene treba da se oblače tako da zavedu i zadovolje muškarce, a ne da bi druge žene učinile ljubomornima, te da je to razlog zašto je nikada nećemo videti u širokim pantalonama ili trenerci.

- Radije bih umrla nego obukla pantalone mog partnera. No to ne znači da morate da budete savršeni i da imate isklesane mišiće. Ali nemojte ni hodati u kući bez grudnjaka, ako vam grudi vise - podelila je mudrost Vergara koja iz kuće ne izlazi bez ruža, maskare i rumenila na licu.

Kolumbijka je dve godine verena za tridesetosmogodišnjeg Nika Leba, ali još uvek nisu odredili datum venčanja.

makonda-tracker