Halid Muslimović zbog problema sa srcem hospitalizovan u Americi

0
Tokom Američke turneje sa koje se vratio pre nekoliko dana, pevač Halid Muslimović hospitalizovan je u tamošnjoj bolnici usled problema sa srcem zbog kojih je bio primoran da produži boravak.
Halid Muslimović, foto: Story arhiva
Halid Muslimović, foto: Story arhiva

Pevač Halid Muslimović tokom boravka u Americi susreo se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog kojih je produžio boravak, budući da su mu doktori striktno zabranili putovanje avionom.

- Moje srce je u momentima imalo minimalan broj otkucaja. Imao sam zaista puno problema sa aritmijom - kaže popularni folker i dodaje:

- Nikada mi se nije desilo da mi cela turneja protekne uz zdravstvene probleme. Iako je bilo dana kada sam bio jako loše, nije me sprečilo da se družim sa publikom pa ni jedan nisam otkazao - navodi Halid.

On kaže da je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, ali nije ostao na prosmatranju, već su ga lekari pustili na kućno lečenje uz upozorenje da mora da povede malo više računa o svom zdravlju.

- Sve je prouzrokovala promena klime. Bez obzira što sam nebrojeno puta bio u Americi, sada nikako nisam mogao da se naviknem na novo vreme. Na zdravlje je uticao i pritisak koji je podivljao i jedva smo ga kontrolisali. Onda se pojavio i šećer. Nije mi zaista bilo dobro. Dobio sam odgovarajuću terapiju i sada je sve hvala Bogu kako treba. Sada kada sam kući mnogo sam sigurniji, ali ubuduće moram biti dosta oprezan što se tiče svega - priča Halid koji se pre nekoliko dana vratio iz Amerike u rodni Prijedor.



Izvor: Kurir

makonda-tracker