Nikola Rađen: Ćerkice su nestašne na mamu

0
Vaterpolista Crvene zvezde i naš reprezentativac Nikola Rađen govori o odrastanju svojih mezimica Nine i Tee, tvrdi da one ne liče na njega jer je on kao dečak bio miran i kaže kako se nada da će ih sa suprugom Anom izvesti na pravi put
Nikola Rađen sa ćerkama, foto: Luka Šarac
Nikola Rađen sa ćerkama, foto: Luka Šarac

Zahvaljujući životu uzornog sportiste kakav živi, vaterpolista Nikola Rađen (29) sve je privlačniji predstavnicima brojnih brendova koji se utrkuju da ga angažuju za razne kampanje. Ipak, ponuda da prošeta sa ćerkama Ninom (5) i Teom (4) na modnoj reviji brenda Domino u sklopu 35. Fashion Selectiona, više je od jednokratnog poslovnog angažmana budući da je svojim mezimicama priredio pravu zabavu na pisti.

- Ispunio sam im želju da prošetaju kao modeli, a veću tremu imala je mlađa Tea koja se postidela ogromnog aplauza koji su dobile. Međutim, siguran sam da su makar nakratko uživale u ulozi manekenki – počinje kroz osmeh razgovor za Story talentovani sportista kojeg na reviji iz publike nije bodrila njegova supruga, pevačica Ana Rađen. Ipak, samo nekoliko dana ranije, ona se pojavila sa ćerkama na otvaranju lavirint parka na Adi Huji. Supružnici u poslednje vreme doziraju zajedničke medijske istupe, ali zato je Nikolino pojavljivanje na reviji, u društvu gospođica Nine i Tee Rađen, izazvalo pravu pometnju i veliko interesovanje medija. Plivanje u stilu pravog mišićavog snagatora, Nikola je zamenio odmerenim hodom tokom kog je za ruke držao svoje preslatke mezimice. Aplauzi su pljuštali tokom cele njihove šetnje, ali nosilac brojnih zlatnih odličja ostao je nepoljuljan kratkotrajnom slavom u svetu mode.

- Nisam ja za manekena, mada mi je ovo već druga šetnja na reviji. Lep sam na svog deda Đuku iz Sombora, a izabrao sam vaterpolo jer sam bio debeli, rumeni klinac sa krivom kičmom. Pravi Lala! Tek od osamnaeste godine, kada je telo počelo primetnije da mi se definiše, postao sam svestan svoje privlačnosti – kroz smeh ističe markantni sportista čije mezimice imaju sve širi spektar interesovanja za razne profesije. Međutim, još su isuviše male da bi im manekenstvo i modeling bili povremeni hobi.

- Starija kaže kako bi volela da postane manekenka, ali bez obzira na to da li će se Nina i Tea odlučiti za manekenstvo, sport ili muziku, imaće moju punu podršku. Nadam se da ćemo supruga i ja uspeti da izvedemo ćerke na pravi put i obezbedimo im makar najosnovnije uslove za život. Vaspitavamo ih u duhu istinskih porodičnih vrednosti i trudimo se da im usadimo skromnost i dobrotu. Za sada odlično upijaju sve naše vaspitne mere i zaista su sjajne devojčice. Ipak, smatraću da sam uspeo u njihovom vaspitavanju onda kada se one ostvare u onom poslu koji najviše priželjkuju – ističe Rađen koji uspešno obuzdava nestašluke svojih devojčica, ali tvrdi da one po tome ne liče na njega.

- Kad sam bio mali, gde me ostaviš, tu me i nađeš, tako da su verovatno nestašne na Anu. Veoma su energične, skaču po kući, razbacuju igračke i drago mi je da su pozitivne i miroljubive, a ne zloće – kroz osmeh dodaje suvereni vladalac bazena koji će se predstojećeg vikenda družiti sa poklonicima vaterpola u TC Ušće. Brojne obaveze ipak mu ne narušavaju ulogu uzornog tate.

- Igramo igrice, crtamo, vozimo bicikl, šetamo... To su aktivnosti u kojima moje mezimice trenutno najviše uživaju. Nije nam toliko bitno kako provodimo vreme, najvažnije je da smo što više zajedno i da supruga i ja na adekvatan način učestvujemo u odrastanju naših ćerki – dodaje ponosni tata koji je ljubav prema supruzi i svojim naslednicama odavno demonstrirao i brojnim simpatičnim tetovažama po telu.

- Najnovije su one u obliku Čiča Gliše na mojim nogama koje, u stvari, predstavljaju svojevrsnu repliku njihovih crteža – objašnjava ovaj sportista koji se sa reprezentacijom sprema za Evropsko prvenstvo u vaterpolu koje će se na leto održati u Mađarskoj.

- Igramo u grupi smrti, što nam je veliki izazov, ali siguran sam da idemo do kraja i opet ćemo naciju obradovati medaljom – optimistično zaključuje odbrambeni igrač Crvene zvezde i naše zlatne reprezentacije.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker