Dragana Mirković: Potraga za prstenom vrednim 5000 evra

0
Folk zvezda Dragana Mirković na snimanju spota za pesmu Don‘t Go Away izgubila je prsten vredan 5000 evra.
Dragana Mirković, foto: Petar Đorđević
Dragana Mirković, foto: Petar Đorđević

Za vreme snimanja spota za duetsku pesmu Don‘t Go Away koju je uradila sa čuvenim Hoseom Felisijanom pevačica je izgubila prsten koji pored toga što je skupocen za nju predstavlja veoma dragu uspomenu.

- Dragana je skupoceni nakit skinula kako bi se pripremila za snimanje tokom kojeg je nosila ono što joj je namenio stilista. Jedna devojka iz njenog tima je sklonila vrednosti na sigurno, ali je zaboravila da to prijavi pre nego što je otišla do grada da završi neke obaveze – rekao je izvor za Kurir.

Kada se Dragana vratila da uzme svoje stvari shvatila je da prsten nije tu. Čitava ekipa je panično krenula u potragu koja je trajala punih pola sata. Ni Hose, pa čak ni njen suprug Toni nisu uspevali da je uteše, jer je njoj taj komad nakita veoma draga uspomena - priča izvor koji se zatekao na licu mestu.

- Kad je izgubila poslednju nadu da će pronaći prsten, pojavila se devojka, kojoj nije bilo jasno zašto su svi usplahireni. Čim je čula šta je posredi, otišla je po nakit i Draganinoj sreći nije bilo kraja! Zagrlila je saradnicu i zahvalila joj se iako je trenutak ranije bila u agoniji, a ova joj se izvinila što je zaboravila da kaže da je sklonila prsten – dodao je.

Inače, ovaj spot je početak promotivne kampanje za veliki koncert koji će Dragana Mirković održati 3. oktobra u Kombank areni povodom 30 godina uspešne karijere.

makonda-tracker