Drama Tori Speling se nastavlja: Muž joj pred kamerama priznao da je varao (VIDEO)

0
Nakon što su Tori i Din najavili početak emitovanja rijaliti programa u kom će sav trud uložiti u spašavanje braka, usledile su prve dramatične situacije.
Tori Speling i Din Mekdermot, foto: Profimedia
Tori Speling i Din Mekdermot, foto: Profimedia

Naime, u videu koji najavljuje početak emitovanja dokumentarne serije True Tori, u kojoj glavne uloge tumače Tori Speling i Din Mekdermot, par je prvi put javno otkrio da postoje problemi među njima otkad se Din vratio sa rehabilitacije.

- To je moja najgora noćna mora – varao sam svoju suprugu. Bio sam van kontrole. Seks mi je bio bežanje od stvarnosti kao što su droga ili alkohol - rekao je Din.
 
U decembru prošle godine procurela je informacija da je Din varao svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom  Emili Gudhend, nakon čega se spekulisalo da je Tori velikim delom krivila sebe za novonastalu situaciju, navodeći da se previše zapustila.
 
- Ne mogu da mu pružim dovoljno seksa! On nikada neće biti zadovoljan samo sa mnom - požalila se ona u svojoj seriji čiji je početak emitovanja najavljen za 22. april.
 
Dok Tori i Din pokušavaju da reše problem prevare, čini se da se pojavio još jedan problem koji je počeo da ih razdvaja – otkrivanje privatnog života na televiziji.
 
- To ih potpuno ubija – izgleda kao da ona želi da oživljava Dinov skandal iznova i iznova. Stalno ga podseća u kakvu je situaciju doveo - rekao je izvor za ovonedjeljno izdanje magazina Life & Style.

makonda-tracker