Šaban Šaulić: Pevao sam i plakao dok su mi sahranjivali oca

0
Folk pevač na putu do slave, morao je da prođe kroz brojna iskušenja, a kako navodi, jedno od bolnijih bilo je saopštavanje da mu je otac preminuo tokom turneje u Australiji
Šaban Šaulić, foto: Vladimir Šporčić
Šaban Šaulić, foto: Vladimir Šporčić

U dirljivoj ispovesti, Šaban Šaulić ispričao je koliko mu je teško bilo da nastupi pred publikom u Australiji znajući da mu u tom trenutku sahranjuju roditelja.

- Smrt oca desila se iznenada tokom turneje u Australiji. Odradio sam tek dva manja grada, a u to vreme se na turneju išlo zbog Sidneja i Melburna te se nije vraćalo dok se ta dva velika koncerta ne odrade. Sportski komentator Marko Marković koji je tada bio sa mnom saopštio mi je vesti o smrti oca, kao i činjenicu da mi iz ove situacije nema nazad. I dan danas sebi ne mogu da oprostim što nisam sahranio oca i bio na njegovom poslednjem ispraćaju. Dan kada je sahranjen pevao sam i plakao istovremeno. Stajao sam na bini i nisam znao šta da radim koliko mi je bilo teško. Pevao sam dok se u meni sve sa svakim stihom rušilo  - rekao je popularni pevač za list Alo i dodao da mu je ovo bio jedan od najtežih trenutaka u životu.

makonda-tracker