Tamara Paunović: Moj život nije ples sa zvezdama

0
Nakon sinoćneg glasanja Tamara Paunović napustila je takmičenje Ples sa zvezdama.
Tamara Paunović i Mirko Knežević, promo foto
Tamara Paunović i Mirko Knežević, promo foto

Ponedeljak je veče odluke tako da takmičarima ništa nije bilo lepršavo ni razigrano kako to obično bude nedeljom. Nakon sabiranja glasova publike i žirija, jedanaest parova koji za sedam dana ponovo nastupaju su: Milan i Jelena, Tanja Petrović i Marko, Vanesa i Vlada, Nemeš i Marija, Aleksandar i Slađana, Niggor i Jelena, Ivan i Marija, Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola, Milojko i Zorana i Katarina i Aleksandar.

Nakon što su se lepa manekenka i njen partner Mirko Knežević našli u duelu protiv Nikolije i Ignjata Filipovića, sudije su ipak odlučile da prvi par napusti takmičenje.

Tamara je priznala da je imala ozbiljnih problema kada je sam ples u pitanju.

- Tango je bio jezivo zahtevan, dnevno smo vežbali po šest sati. Bila sam toliko opterećena da sam sanjala koreografiju. Moj partner je siguran igrač i ubedio me je da ne mogu nikako da padnem - kaže Tamara za Blic.

Iako je tokom takmičenja dobila dosta negativnih komentara, ona ističe da je nijedan nije pogodio.

- Nema komentara koji me je povredio jer moj život nije Ples sa zvezdama - kaže manekenka.

Tamara je takođe otkrila da je takmičenje motivisalo, tako da će i uprkos izbacivanju nastaviti da ide na časove plesa, kao i da joj je takmičenje donelo mnogo toga lepog.

- Odlično sam podnela, bilo mi je divno što sam učestvovala u ovom šou, ekipa je fenomenalna, neverovatan spoj. Toliko smo se podržavali tokom svih ovih priprema. Definitvno sam bogatiji čovek, što zbog plesa što zbog dragih ljudi koje sam upoznala - rekla je.

Kada je reč o duelu, Nikolija je izgleda već navikla na ovakav trenutak.

- Od prošle nedelje sam odlučila da uživam u svakom trenutku tako ovo nije ništa novo za mene i samo pozitivno. Kad sam preživela prošli baraž, svejedno mi je sada. Želim da se zabavim što više i budem deo ove humanitarne priče. Ne zameram žiriju, ocene su vrlo realne i jesam razmažena - priznaje Jovanovićeva.

Tamara i njen partner su iznos od hiljadu evra poklonili Nađi Novaković kojoj je hitno potrebna transplatacija koštane srži.

makonda-tracker