Jaka kao Hurem: Merjem Uzerli povratila snagu i suprotstavila se strahovima

0
Turska glumica, poznata po ulozi u TV seriji Sulejman Veličanstveni, oporavila se od depresije i izdaje od strane verinika Kana, a sreću je pronašla u brizi o ćerki
Merjem Uzerli; foto: Profimedia, Facebook
Merjem Uzerli; foto: Profimedia, Facebook

- Samouverena sam, snažna i uspešno se suprotstavljam strahovima - napisala je Merjem Uzerli (31) na Facebooku.

Turski premijer Režep Tajip Erdogan (60) nazvao ju je bestidnicom koja sramoti svoju zemlju. Ljudi su je napadali i vređali na ulici jer im je bila previše zla kao Hurem u seriji. Bivši verenik Kan Ates (47) varao ju je gde god je stigao. Kad je čuo da čekaju bebu, nagovarao ju je da abortira, a kad ga je odbila, bez griže savesti je napustio.

Uzerli je zbog toga psihički bila sve lošije. Zbog stresa na setu i prekida veridbe, glumica se pokušala ubiti skočivši s hotelskog balkona. Završila je na psihijatriji u Nemačkoj, a pomoć je tražila i od iscelitelja. Bila je slomljena, osramoćena i ponižena, ali sve se promenilo kad je pre dva meseca dobila ćerkicu Laru.

Majčinstvo ju je promijenilo pa je pristala na povratak na posao. Obožavatelji će je uskoro moći videti u novoj seriji. Isto tako, namerava se vratiti u Tursku jer bi trebalo da bude članica žirija u muzičkom šou programu X Factor. Ipak, to ne znači da su njene nevolje prestale. Bezobzirni Kan nedavno je izjavio kako će se na sudu boriti da dobije starateljstvo nad Larom, tvdeći da je ona mentalno poremećena.

makonda-tracker