Tori Speling i Din Mekdermot: Nova šansa za brak pred kamerama

0
Glumica Tori Speling koja sa suprugom Dinom Mekdermotom ima četvero dece, a čiji je brak ugrožen njegovim neverstvom, odlučili su da svojoj zajednici daju još jednu priliku – i to pred kamerama.
Tori Speling i Din Mekdermot, foto: Profimedia
Tori Speling i Din Mekdermot, foto: Profimedia

Tori Speling i Din Mekdermot odlučili su da pruže braku drugu šansu, nakon krize u koju je zapao krajem prošle godine usled Dinovog neverstva. A da li će priča imati srećan završetak, Tori i Din pokazaće pred kamerama i milionskim audirorijumom.

Naime, 22. aprila počinje emitovanje njihovog rijaliti šoua pod nazivom True Tori u kojima otkrivaju sve emocije proizašle iz bračne krize.

To što sam prevario suprugu je moja najveća noćna mora. Bio sam van kontrole. Seks je predstavljao beg, baš poput droge ili alkohola – govori četrdesetsedmogodišnji glumac u jednoj sceni, dok u drugoj vidimo plavokosu glumicu okruženu decom kako plače na kauču.

Zaista sam ljuta. Nikada neću moći da mu pružim dovoljno seksa. Nikada neće biti srećan samo sa mnom – rekla je, nakon čega ju je suprug zagrlio i pitao Misliš li da me ne zaslužuješ?.

Kako će cela ljubavna situacija završiti nije poznato, ali pred kraj same najave za rijaliti šou snimljena je Tori kako govori Itekako sam svesna toga da ovo možda neće imati srećan kraj.

Bivša zvezda serije Beverly Hills 90210 i Din venčali su se 2006. godine na Fidžiju, a zajedno imaju četvoro dece, šestogodišnjeg Lijama, petogodišnju Stelu, dvogodišnju Heti i sedamnaestomesečnog Fina.

makonda-tracker