Kejt Apton: Bar dva puta dnevno se pomolim za manje grudi

0
Iako je ponosna na svoje obline i devojkama često poručuje da vole svoje telo onakvo kakvo jeste, slavna manekenka priznala je da bi bila presrećna kada bi mogla da obuče bikini manjeg broja
Kejt Apton, foto: Profimedia
Kejt Apton, foto: Profimedia

Njene obline glavni su razlog zbog kog krasi naslovnice brojnih časopisa, a dvadesetjednogodišnja manekenka Kejt Apton za The Sun otkrila je da bi ipak volela da ima manje grudi.

- Svaki dan se molim da imam manje grudi. Barem dva puta dnevno to poželim. Volela bih da nosim majice bez grudnjaka ili neki manji bikini - kaže Kejt koja je svoje obožavaoce stekla zbog propagiranja zdravije slike tela.

- Bez obzira na svoju želju, volim svoje grudi i ponosna sam na njihovu veličinu. To je važna poruka svim devojkama. Volite se onakve kakve jeste i budite ponosne na to ko ste - zaključila je Kejt koju je 2008. godine otkrila agencija Elite Model, nakon čega je potpisala veliki ugovor s kompanijom Guess Jeans.

Usledile su manje filmske uloge u komedijama Tower Heist, The Three Stooges, a trenutno se bavi promocijom filma The Other Woman u kom glumi s Kameron Dijaz.

 

 

makonda-tracker