Dejvid Bekam: Poklon za Viktorijin rođendan vredan 80 hiljada dolara

0
Proslavljeni fudbaler svoju dragu za 40. rođendan iznenadiće skupocenim komadom nakita
Dejvid i Viktorija Bekam, foto: Profimedia
Dejvid i Viktorija Bekam, foto: Profimedia

Bivša Spajsica Viktorija Bekam u četvrtak će proslaviti 40. rođendan, a suprotno očekivanjima, ne planira nikakvu luksuznu proslavu. Iako bi njenoj žurki rado prisustvovale gotovo sve zvezde s holivudske A liste, Viktorija je svoj jubilej odlučila da obeleži u krugu porodice i najbližih prijatelja.

- Ne planira ništa luksuzno te želi da sve bude vrlo jednostavno. Dogovorila se sa svojim najboljim prijateljicama, Evom Longoriom i Ken Paves, koja je ujedno i njezina frizerka, a druženje će biti organizovano u jednom od njihovih omiljenih restorana u Los Anđelesu. Na listi gostiju su njeni roditelji Toni i Džeki Adams, kao i slavni kuhar Gordon Remzi i njegova supruga Tana - naveo je izvor blizak porodici Bekam.

Njene bivše kolegiinie iz benda Spice Girls neće biti prisutne, ali njihov bivši menadžer Sajmon Fuler prisustvovaće večeri.

- On je i njen blizak prijatelj koji je s njom od početka njene karijere - objašnjava izvor i dodaje da će Dajvid za rođendan svoju dragu iznenaditi dijamantskom narukvicom vrednom 80 hiljada dolara, dok su se njena deca odlučila za malo jeftiniji poklon.

makonda-tracker