Džoni Dep: Spavam nag i volim da se igram sa Barbikama

0
Jedan od najpoželjnijih hlumaca na svetu, pedesetogodišnji Džoni Dep, u emisiji voditeljke Elen Dedženeres pričao je o odnosu sa decom, ćerkom Lili i sinom Džekom, koje ima iz braka sa Vanesom Paradi
Džoni Dep, foto: screenshot
Džoni Dep, foto: screenshot

Tokom intervjua u uvek interesantnoj emisiji Elen Dedženeres, Džoni Dep je otkrio mnogo što šta. Naime, tokom igre Istina ili Laž, Džoni je otkrio kako ponekada spava potpuno nag, kao i da voli da se igra sa Barbikama, ali da to ne radi toliko često, koliko ranije. Glumac se našalio i kako se češće igrao sa lutkama kada je njegova ćerkica Lili Rous bila mlađa, ali i da je uživao sa njom da crta slike slonova. 

Međutim, kako je Lili odrasla i ulazi u tinejdžerski period, Džoni je nekako sa setom pričao da njegova ćerka ne misli više da je njen otac preterano poseban, te da za mnoge stvari ni ne želi da mu se obrati.

- Ona je vrlo bistro dete, sofisticirana i inteligentna, ali i...strašna. Događaju se te stvari radi kojih petnaestogodišnje devojčice...Sve te stvari. Znači može biti najslađe stvorenje na svetu, što uglavnom i jeste, ali onda odjednom mogu da puknu zbog nečega - objasnio je slavni glumac, ali i dodao kako su njegova ćerka i dvanaestogodišnji sin Džek, koje je dobio u vezi sa Vanesom, mnogo pametniji od njega u nekim stvarima.

- Dođem kući, a moja ćerka sedi i radi domaći zadatak. Pitam je šta čita, a ona mi odgovara Homerovu Odiseju. Potom krenu pitanja od kojih postajem zbunjen i preneražen. Gde je nestao pisac dečijih priča Dr. Seus - zapitao se Džoni Dep, koji je nedavno verio sa dvadesetsedmogodišnjom Amber Herd, sa kojom očekuje dete.

makonda-tracker