U krevetu su kao zečevi, ali Anđelina je zavisna od kontrole, a Bred od narkotika!

0
Neimenovani izvor otkrio je brojne pikanterije o odnosu najpopularnijeg holivudskog para.
Anđelina Džoli i Bred Pit; foto: Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit; foto: Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit jedan su od najpopularnijih holivudskih parova, a njihovi obožavaoci širom sveta prate svaki njihov korak.

Mnogi ponekad žele da zavire u njihova četiri zida i otkriju pikanterije njihovog odnosa, a Radar Online je upravo to uradio i otrkio kako je Pit sklon pušenju trave, a Anđelina je opsednuta njihovom slikom u medijima.

- Anđelina jako kontroliše Breda - njegov nastup u medijima, garderobu, sve. On radi sve što mu ona kaže, ipak privatno najviše voli da puši cigarete i marihuanu. Zavistan je - otkrio je izvor.



- Rekao je Džolijevoj da je prestao s drogom, međutim i dalje je isti dečko kakav je bio kada ga je upoznala - dodao je.

Navodno Anđelina mrzi Dženifer Aniston, pa se i dalje nadmeće s njom kako profesionalno, tako i na privatnom planu.

- Endži kontroliše sliku o sebi u medijima. Želi da zadrži tu neku hipi sliku o sebi dok ide po svetu i radi nesebične stvari - rekao je izvor.

Takođe je otkrio kako kod kuće ni Bred ni Anđelina nisu glavni, već su to njihova deca - Šajlo, Medoks, Peks, Zahara, Vivijen i Noks.

- Ta deca su divlja. Neprestano vrište, i danju i noću i uvek su u neredu. Po celoj kući možete pronaći hranu, prazne kutije McDonaldsa, omote od slatkiša, igračke i odeću, čak i mrtve bube - otkrio je izvor.

- To je odvratno, ipak oni smatraju da je to u redu. Od čistačica se očekuje da sve to počiste - dodao je.

Oboje su nesigurni u vezi. Ona se brine da je on vara, a on misli da će ga ona prevariti jer je dvanaest godina mlađa od njega - rekao je.


Ipak, uprkos tim nekim porodičnim problemima, Džolijeva je ludo zaljubljena u Breda.

- Zaljubila se onog trenutka kad ga je upoznala, a i on nju voli jednako - otkrio je izvor.

Čini se kako slavni par nema problema u spavaćoj sobi.



- Kao zečevi su. Vrlo su nastrani i završe u krevetu kad god uhvate priliku. Spremačica je pronašla i seks igračke u njihovoj sobi. Savršeno idu jedno uz drugo - rekao je izvor.

makonda-tracker