Daniel Kajmakoski: Oženio bih se Cecom, predivna je

1
Pobednik prvog serijala X Faktor Adria otkrio je kojom domaćom pevačicom je opčinjen, ali i da li bi ikada pristao da se fotografiše obnažen
Daniel Kajmakoski, foto: Luka Šarac
Daniel Kajmakoski, foto: Luka Šarac

Dvadesetdevetogodišnji pobednik prvog regionalnog X Faktora, Daniel Kajmakoski u intervjuu za Kurir naveo je da se njegov život drastično promenio nakon učešća u ovom talent šouu, a otkrio je i nekezanimljive detalje o sebi, među kojima su se našli i oni kojom bi se domaćom zvezdo oženio, ali i da li bi ikada pristao da se fotografiše obnažen.

- Oženio bih se Cecom, jer je jedna od najlepših pevačica. Iako ne podnosim plastične devojke, koje izgledaju kao barbike, ona nije takva. Predivna je u svakom smislu te reči. Obožavam njen moćni glas i hitove koji ostaju za sva vremena. Ne bih se bunio ni da mi jednog dana žena izgleda kao Jelena Tomašević ili Tamara Milanović - rekao je Kajmakoski, dok je na pitanje novinara Kurira sa kojom bi pevačicom voleo da snimi duet izjavio da bi od inostranih zvezda to voleo da budu Rijana ili Šakira, a od domaćih Marija Šerifović i, takođe, Ceca.

A na provokativno pitanje da li bi ikada pristao da se obnaži za neku naslovnu stranu i veliki honorar, Daniel je odgovorio da nikada to ne bi uradio.

- Nikada. Jednostavno, nisam takav i to mi nije potrebno. Moja moć je pevanje - kratko je odgovorio.

 

Izvor: Kurir

makonda-tracker