Jelena Karleuša: Najava novog albuma uz zanimljivu poruku (VIDEO)

0
Popularna pevačica na svom Facebook profilu podelila je video i kratak tekst kojim najavljuje nove pesme, ali i pripremu novog albuma.
Jelena Karleuša, foto: Facebook
Jelena Karleuša, foto: Facebook

Jelena Karleuša je na svom profilu podelila video koji promoviše povratak dive nakon godinu dana pauze, ali je uz njega napisala i kratak tekst kojim se osvrće na balkansku mržnju prema svemu što je drugačije.

- Nekad mi je stvarno teško da se borim sa svim tim nerazumevanjem i balkanskom mržnjom prema svemu što ne pristaje da igra po pravilima, prema svemu što je drugačije... Na žalost, onaj drugačiji od svih sam uvek bila ja. Ali ljubav prema mojoj muzici, fanovima i svemu što radim, vera u sebe i da će se trud rad i talenat na kraju ipak ceniti, makar i posle 100 godina, tera me da napadam svaku moguću prepreku. Ne postoje granice, postoje samo slabići koji staju ispred prepreke. A to nikada, nikada i na kraju nikada-nisam i neću biti ja – napisala je Jelena.

U opisu videa takođe stoji da se pevačica nakon skoro godinu dana vraća na muzičku scenu, i da će fanovi moći da uživaju u dva nova hita već u junu, a oni će samo najaviti celokupan album rezervisan za sledeću godinu kada Jelena Karleuša slavi 20 godina muzičke karijere.

makonda-tracker