Hoće li Bijonse pomoći svom četvorogodišnjem bratu beskućniku?

0
Iako lepa pevačica ima milionske ugovore, njen četvorogodišnji polubrat i njegova majka primorani su da se usele u dom za beskućnike.
Bijonse, Solanž, Metju,Tina, foto: Profimedia
Bijonse, Solanž, Metju,Tina, foto: Profimedia

Metju Nouls, otac slavne pevačice Bijonse trenutno doživljava finansijski krah, te nije u mogućnosti da plaća alimentaciju svome sinu Niksonu, kojeg je dobio u aferi dok je još  bio u braku sa Bijsonsinom majkom Tinom. Četvorogodišnji Nikson i njegova majka, glumica Aleksandra Vrajt primorani su da se usele u dom za beskućnike, a Bijonse još nije dala nikakvu izjavu, kako prenosi Huffington post.

- Ne mogu ni da zamislim kako će se Bijonse osećati kada sazna da joj je polubrat u domu za beskućnike, nadam se da će se angažovati i pronaći ga jer Nikson ima prava da upozna svoju porodicu. Možda je prezaposlena - rekla je dečakova majka Aleksandra i dodala kako ne očekuje da im Bijonse pomogne finansijski, jer oni nije njen problem.

Vest da Metju ima vanbračno dete dugo se zataškivala, ali je dospela u javnost kada i vest o bankrotu oca slavne pevačice. Ni Bijonse, ni njena sestra Solanž nisu više u kontaktu sa njim, niti su se pojavile na njegovom drugom venčanju sa bivšom mankenkom Genom Šarmin Averi početkom ove godine.
Metju je svojoj ćerki bio menadžer od samih početaka, ali 2011. godine prekinuli su poslovnu saradnju.

- Nismo se baš uvek slagali. Čak i kada sam napunila osamnaest godina, nisam mogla da odlučujem sama, već je on i dalje dogovarao stvari u moje ime - rekla je Bijonse tada o svom ocu.

makonda-tracker