Marko Jarić i Adrijana Lima: Luksuzni život u Majamiju

0
Nakon što su u februaru proslavili petu godišnjicu srećnog braka, supružnici Marko Jarić i Adrijana Lima ispisuju svaki sledeći dan novim doživljajima i planovima koji se najčešće odnose na njihove naslednice Valentinu i Sijenu.
Foto: Guliver, Profimedia, Twitter
Foto: Guliver, Profimedia, Twitter

Naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić (35) i njegova supruga, supermodel Adrijana Lima (31), žive svoj američki san - uživaju u svakom slobodnom trenutku i trude se da se maksimalno posvete svojim ćerkicama Valentini (5) i Sijeni (2). Marko, inače, uvek sa mnogo ljubavi i ponosa govori o svojim naslednicama, a kada je prošle jeseni boravio u Srbiji, pričao je o svojim devojkama i njihovim osobinama. 

- Valentina je druželjubiva, obožava ljude i prija joj pažnja rodbine u Srbiji. Sijena je, s druge strane, mnogo stidljivija - rekao je ponosni tata koji je sa svojom suprugom na društvenim mrežama predstavio prvu kreaciju svoje naslednice. Naime, Valentina je već uradila prvi crtež na osnovu koga naslućuje njeno buduće zanimanje.

- Ne pravim nikakav pritisak na nju. Svi imaju očekivanja od Valentine zato što znaju ko joj je majka, ali mi pokušavamo da je odgajamo sasvim normalno - istakao je Marko koji je tokom boravka u Beogradu otkrio i kako prodaje stan u Njujorku. Poznati bračni par odlučio je da njihov dom bude u Majamiju, a da u Brazil ili Njujork putuju samo zbog poslovnih obaveza. 

Inače, njih dvoje svoj skladan odnos grade na uzajamnom poverenju i razumevanju, pa tako već više pola decenije uživaju u savršenom braku. Supružnici su 14. februara proslavili petu godišnjicu braka. Manekenka je tim povodom na svom Facebook profilu postavila izazovnu fotografiju na kojoj polunaga drži srce, a pravu proslavu upriličili su u intimnoj atmosferi. Slavni par je nekoliko dana nakon toga prisustvovao Sajmu brodova u Majamiju i promociji jahte Zeelander Z68 Yacht gde su izazvali veliku medijsku pažnju. Naš slavni sportista uživao je upoznajući se sa karakteristikama brodova čiji je veliki ljubitelj. Naime, on često na svom Twitter profilu postavlja fotografije delfina koji su ga pratili dok je vozio džet-ski. 

Da su i Adrijana i Marko ponosni na svoje poreklo, odavno je poznato. Kad god može, košarkaš posećuje rodni Beograd, baš kao i Lima koja sa nestrpljenjem očekuje trenutak kada će sa svojim naslednicama otputovati u Brazil. Atraktivna manekenka često ističe kako je ponosna što je rođena u Salvadoru Baji, zbog čega se uvek odaziva humanitarnim akcijama pa je tako nedavno prošetala crvenim tepihom na partiju Brazilske Fondacije održanom u Majamiju. Jedan od glavnih Viktorijinih anđela, ova lepotica i tada je plenila svojom savršenom figurom odevena u fuksija roze haljini brazilskog dizajnera Gabrijela Cadena. Tom prilikom je sa osmehom na licu primala komplimente na račun svog izgleda, ali i otkrila kako vežba pet dana nedeljno da bi njena linija ostala savršena. 

S druge strane, prve dane proleća Marko je provodio u Majamiju u društvu nekadašnjeg tenisera Slobodana Živojinovića. Na svom Twitter profilu okačio fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u kuhinji Lepe Brene i njenog supruga Bobe u njihovoj kući u Majamiju. Ekipi se, ako je verovati napisu ispod Jarićeve slike, priključio i pevač Haris Džinović koji je doprineo dobroj atmosferi u Bobinoj kući.

- Pozdrav iz Bobine kuhinje uz Harisove pesme - napisao je Marko.

 

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker