Bojan Marović: Slatke čari nove ljubavi

0
Srce popularnog pevača Bojana Marovića od pre mesec dana zarobila je Maja Živković, simpatična studentkinja iz Beograda s kojom uživa u vezi punoj razumevanja, nežnih emocija i stalnih izjava ljubavi
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nakon učešća na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji gde je dobio specijalno priznanje novinarskog žirija, popularni crnogorski pevač Bojan Marović vratio se svojim obavezama u studiju u kojem vredno radi na novom albumu. Uporedo sa radnim poletom, dvadesetpetogodišnji miljenik ženske publike razloge za sreću i zadovoljstvo pronalazi i na ljubavnom planu, u nežnim emocijama koje ga već mesec dana vezuju za pet godina mlađu Maju Živković, studentkinju iz Beograda. Vođeni zajedničkim stavom da njihova ljubav, dok ne očvrsne, ne treba da bude pred očima javnosti, Bojan i Maja rešili su da brižljivo čuvaju svoju tek začetu vezu. Međutim, ozarena lica i osmesi zadovoljstva koje nisu mogli da prikriju na nedavno održanom Izboru za mis turizma, odali su njihova osećanja.

- Trenutno sam zadovoljan i poslovno i privatno. Osećam ispunjeno i srećno kraj Maje, ali ne želim da o tome detaljno govorim za medije. Uostalom, ona nema nikakve veze sa javnim poslom. Naše poznanstvo još je sveže i zato ne mogu da znam kako će nam biti u budućnosti, ali za sada nam je lepo – rekao je za Story mladi Podgoričanin.

Iako njihova ljubav očigledno cveta, Bojan ne želi da ga slatke emocije koje gaji prema Maji uljuljkaju, a razlog tome jeste oprez na koji su ga navikla prethodna iskustva. Teret slave i razdvojenost od devojaka, koje posao na estradi neminovno nosi sa sobom, do sada su bili velika prepreka za sređen i miran emotivni život šarmantnog pevača. Budući da samo bezuslovna ljubav rađa veliko poverenje, Bojanove bivše veze nisu uspevale da odole ozbiljnijim izazovima. To je bio glavni razlog zbog kojeg njegova višemesečna veza sa manekenkom Konstancom Golubović, a potom i romansa sa Vesnom Novaković koja se pojavila u spotu za njegovu pesmu Bolja si od drugih, nisu opstale. Bez osećaja gorčine i ružnih reči, Bojan se oba puta na rastanku poneo kao pravi kavaljer, ne želeći da ulaže trud u vezu koja nema budućnost.

- Zbog brojnih obaveza živim na relaciji Beograd – Podgorica i zapravo najviše vremena provodim u automobilu. Takav život podrazumeva moja česta odsustva od kuće, a to nijedna devojka do sada nije mogla do kraja da prihvati i razume. Iz tog razloga, u više navrata govorio sam o tome koliko su poverenje i razumevanje važni za uspešnu vezu. Međutim, nisam od onih koji hoće da nekoga po svaku cenu zadrže pored sebe. Kada vidim da stvari ne funkcionišu kako treba, radije to kažem naglas i pustim devojku da sreću potraži na drugoj strani. Mogu samo da se nadam da mi ovoga puta pomenuti problemi neće biti prepreka za ljubav, mada se to nikada ne zna – iskreno je prokomentarisao šarmantni muzičar.

Maja i Bojan upoznali su se sasvim slučajno u jednom beogradskom klubu, a mlada studentkinja je otmenim držanjem i lepotom na prvi pogled opčinila crnogorskog zavodnika. Nakon upoznavanja i kraćeg razgovora, njih dvoje su razmenili brojeve telefona i na taj način ugovorili ponovno viđanje. Opijeni najslađim osećajem zaljubljenosti, rešili su da neguju svoju ljubav, a prvi korak na tom putu biće predstojeće leto tokom kojeg će se potruditi da negde zajedno otputuju na odmor, kada će moći da se na miru posvete jedno drugom.

Danka Grubačić

makonda-tracker