Prvi službeni zadatak malenog princa Džordža (VIDEO)

0
U zgradi vlade u Velingtonu, organizovana je službena igraonica kako bi vojvotkinja kejt I princ Vilijam svog sina službeno predstavili svetu na manje formalan način

Kraljevski par, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton je na službenom putovanju u Australiji i na Novom Zelandu, a prvo zaduženje njihovog osmomesečnog sinčića bilo je da se igra sa još desetoro dece u igraonici koja je za tu priliku bila organizovana u zgradi vlade u Velingtonu.

Organizovala ju je zadruga koja puža zdravstvenu pomoć mladim porodicama na Novom Zelandu, a klinci koji su imali priliku da se druže sa malim princom odabrani su iz lokalnih porodica. Kako bi predstavili ukupnu sliku društva u deset porodica, među okupljenima bila su i dva homoseksualna para, ali i jedna samohrana majka.

Celi događaj je osmišljen kako bi vojvotkinja i princ Vilijam službeno svetu predstavili princa Džordža, na manje formalan način nego uobičajenio.

Kejt i Vilijam su razgovarali sa prisutnim roditeljima i razmenili savete i iskustva o tome kako je imati dete po prvi put.

Pogledajte:

makonda-tracker