Bijonse apeluje na žene da ne zapostave svoju seksualnost

0
Svetska diva Bijonse zablistala je na naslovnici majskog broja prestižnog magazina Out, za koji je dala i intervju u kom je pozvala žene da slobodno izraze svoju seksualnost.
Bijonse, Foto: Profimedia
Bijonse, Foto: Profimedia

U stilu slavne Merilin Monro, Bijonse se našla na naslovnoj strani magazina Out čije izdanje je posvećeno moći, a gde je ona govorila o ženama i seksualnosti, uz pratnju seta provokativnih crno – belih fotografija.

- Posedujete neverovatnu moć kada znate da ste vlasnik svoje seksualnosti i da možete sa njom da radite šta želite – rekla je pop diva za magazin.

Nakon šokantnog petog albuma u kom otvoreno iznosi detalje iz svog privatnog života, Bijonse otkriva da je snimanje bilo jako naporno jer je većim delom bila bolesna.

- Kada sam snimala album XO imala sam tešku upalu sinusa. Nakon snimanja demo snimka bila sam zadovoljna i odlučila da zadržim te vokale jer izuzetno volim nesavršenosti. Mnogo vremena sam provela da bih usavršila muziku, ali disciplina, strpljenje, kontrola, istina, rizik i lakoća su stvari koje su pratile stvaranje novog albuma – rekla je pevačica.

Ova pevačica koja želi da ostavi ženski pečat u muzici kojoj dominiraju muškarci će u maju krasiti naslovnicu najpopularnijeg magazina za LGBT populaciju.

- Postoje dupli standardi kada je u pitanju seksualnost. Muškarci su slobodni da rade šta žele, dok žene nisu. To nije normalno. Možete biti poslovna žena, majka, umetnik, feministkinja, šta god poželite ali i dalje ste seksualno biće. Jedno ne isključuje drugo – ističe Bijonse.

makonda-tracker