Ceca Ražnatović i Ana Lukas: Novi duet nakon 15 godina?

0
Svetlana Ražnatović i Aca Lukas su posle 15 godina od dueta Crni sneg rešili da ovo iskustvo ponove.
Ceca Ražnatović i Ana Lukas, foto: Story arhiva
Ceca Ražnatović i Ana Lukas, foto: Story arhiva

Naime, kako prenosi Kurir, Ceca i Lukas su radili na numeri pod nazivom Pozovi me kad ostaneš sam, za čiji tekst je bila zadužena Marina Tucaković.

- Već se odavno priča o tome da će Ceca snimiti pesmu s Lukasom, ali zbog nedostatka vremena nisu ranije stigli da se tome posvete. Ražnatovićeva je prošle godine imala koncert na Ušću za koji se mesecima pripremala, a nakon njega nastavila je veoma uspešnu turneju. Zbog poslovnih obaveza imala je malo vremena za ponovni ulazak u studio. Sada je Marina Tucaković napisala tekst kojim su oboje oduševljeni, konačno su rešili da urade duet i to su sproveli u delo – rekao je izvor za Kurir.

On je takođe dodao da će 10. maja ove dve zvezde nastupiti zajedno u Beču u klubu Piramida, što bi predstavljalo odličnu priliku za premijerno izvođenje pesme.

- Oni još ne žele da otkrivaju detalje, jer planiraju da iznenade publiku. Veruju da će pesma biti istinski hit. Inače, Ceca i Lukas će 10. maja nastupiti zajedno u klubu „Piramida“ u Beču, gde je Ražnatovićeva i ranije pevala i nije isključeno da će do tada publika već imati prilike da čuje njihovu pesmu. A i logično je da nastupaju zajedno kako bi promovisali duet. Nijedno ni drugo odavno nisu ukrstili glasove ni sa kim, pa će ovo biti pravi ugođaj za publiku - objasnio je.

Niko od pevača, kao ni Marina Tucaković se ovim povodom nije oglasio, tako da fanovi sa uzbuđenjem čekaju da vide hoće li uživati u sigurno velikom hitu o kom se priča.

makonda-tracker