Dvadesetpetogodišnja ćerka Boba Geldofa pronađena mrtva

0
Kako prenose strani mediji, ćerka irskog muzičara Boba Geldofa iznenada je preminula u 25. godini
Pičiz Geldof, foto: Profimedia
Pičiz Geldof, foto: Profimedia

Slavna britanska manekenka i novinarka Pičiz Geldof iznenada je preminula, a telo je pronašla policija u njenoj kući. Kako prenose strani mediji, uzrok smrti još uvek nije poznat.



Ćerka slavnog muzičara Boba Geldofa rođena je 1989. godine. Sa 15 godina imala je svoju kolumnu u magazinu Elle, dok je već sa 16 napustila dom roditelja i počela da piše za britanski Telegraph i Guardian, a radila je i kao voditelj.

Pičiz je bila u braku sa muzičarem Tomasom Koenom sa kojim je imala dva sina.

 

Otac tragično preminule Pičiz potvrdio je smrt svoje dvadesetpetogodišnje ćerke.

- Ovo je više od bola. Ona je bila najzabavnije, najpametnije, najsmješnije i najluđe stvorenje od svih nas - reči su kojima je Bob Geldof potvrdio smrt svoje ćerke i je dodao kako je Pičiz bila predivna i da još ne može da poveruje da je više neće videti.

- Kako ćemo to podneti - zavapio je muzičar.

Njen suprug Tomas u saopštenju za javnost kratko je rekao da je njegova supruga bila obožavana od njegove i strane njihove dece.

- Neću dopustiti da je zaborave. Nastaviće da raste u srcima naše dece svaki dan. Volrćemo je zauvek - zaključio je Tomas.

 

Pičiz je često bila tema medija. U centru pažnje našla se 2011. godine kad je uhvaćena u krađi kozmetike u robnoj kući Boots u Londonu i tom prilikom u njenoj torbi pronađena je šminka u vrednosti od 100 dolara. Očevici tvrde da je delovala potpuno opušteno kada su je zatekli u nezgodnoj situaciji, a u sličnim situacijama do tada se nalazila već pet puta.

Osim toga, Pičiz je imala problema i sa drogom. U oktobru 2010. godine umalo je izgubila život nakon što se predozirala heroinom u svom domu. Tada ju je spasio prijatelj koji je pozvao Hitnu pomoć i započeo s reanimacijom. Ubrzo nakon toga je hospitalizovana, ali je ona na sopstvenu odgovornost  napustila bolnicu i otišla na kućnu lečenje.

Njen otac tada je odlučio da je pošalje u Afriku kako bi je spasio od droge i verovao je da će joj izolacija i humanitarni rad pomoći.

Samo dan pre svoje smrti Pičiz je na Instagramu je objavila fotografiju sa svojom majkom, Paulom Jejtes, koja je 2000. godine preminula od predoziranja heroinom.

makonda-tracker